Béka Bili - Bili tréning fiúknak

(7 vásárlói értékelés)

4 980 Ft

Elfogyott

👶 30%-os kedvezmény aktiválva

Először vásárolsz nálunk, ezért aktiváltunk 30% kedvezményt.
TÖBB MELLÉKHELYISÉG? GONDOLTUNK RÁD! 💖
2 db vásárlása esetén +5% kedvezmény
3 db vásárlása esetén +10% kedvezmény

A magas kereslet miatt készlethiány alakult ki!

Mindannyian tudjuk, hogy a „bili tréning” nem olyan egyszerű, mint amilyennek látszik… Különösen egy olyan kicsivel, aki bajban van a célzással.

A béka piszoárunk a tökéletes eszköz minden olyan fiú számára, akinek nehézségei vannak a bilizéssel.

 • KERÜLD EL A PISI BALESETEKET – A békapiszoárunkat úgy terveztük, hogy a forgó nyelv segítségével játszva tanuljon célozni a kicsi.
 • SEGÍT A SZOKÁS KIALAKÍTÁSÁBAN – A gyerekek izgatottan használják a Béka Piszoárokat, ez segít a mellékhelyiségbe járás szokás kialakításában.
 • KÖNNYEN TISZTÍTHATÓ – A tál eltávolítható a keretből, így könnyen kiöblíthető.
 • SZÓRAKOZTATÓ ÉS KÖNNYŰ – A Béka Bili aranyos, fényes és színes, ami a „bili időt” szórakoztatóvá és kevésbé gondterheltté teszi.

Elfogyott

Béka Bili – Bili tréning fiúknak termékről 7 értékelés

 1. Béka Bili - Bili tréning fiúknak photo review
  Kocsis FanniIgazolt vásárló
  A fiam imádja! 3 éves korában már egyedül végzi a dolgát!
  Hasznos?
  0 0
  Béka Bili - Bili tréning fiúknak photo review
  Szabó KittiIgazolt vásárló
  Az elmúlt kb. 1 hónap iszonyatosan stresszes volt számunkra. 5 gyönyörű hónapon keresztül teljesen biliképzett volt a gyerek, de a legrosszabbra fordu...More
  Az elmúlt kb. 1 hónap iszonyatosan stresszes volt számunkra. 5 gyönyörű hónapon keresztül teljesen biliképzett volt a gyerek, de a legrosszabbra fordult a helyzet. Csak annyit mondok, hogy többször kellett ruhát cserélni, mint amikor még pelenkás volt. Ez a bili ÉLETMENTŐ volt (és egyértelműen a fiam új legjobb barátja lett.) Nincs több baleset, mert a kicsi mindig izgatott, hogy a béka forgó nyelvére pisiljen. Ha végzett a dolgával, akkor ki szoktam öblíteni a bilit vízzel, könnyen tisztán lehet tartani. Annyira örülök, hogy megvettem!
  Hasznos?
  0 0
  MártaIgazolt vásárló
  Az unokámnak vásároltam születésnapjára.
  Hasznos?
  0 0
  Varga DaniIgazolt vásárló
  Ez a legjobb dolog, amit a bili kiképzésre eddig feltaláltak! A fiam most már úgy végzi a dolgát, mint a nagyok: állva. Azt mondja, hogy most már ő is...More
  Ez a legjobb dolog, amit a bili kiképzésre eddig feltaláltak! A fiam most már úgy végzi a dolgát, mint a nagyok: állva. Azt mondja, hogy most már ő is nagyfiú lett. Imádja a béka forgó nyelvét. Ha a tapadókorongokat használja valaki a rögzítéshez, akkor javaslom, hogy sima felületre tapassza, különben nem fog odaragadni.
  Hasznos?
  0 0
  Ujkéri AnnaIgazolt vásárló
  Bárcsak hamarabb rátaláltam volna erre a termékre. Konkrétan hónapok óta próbáljuk bili tréningezni a fiunkat. Ezzel mindössze 2-3 nap alatt sikerült ...More
  Bárcsak hamarabb rátaláltam volna erre a termékre. Konkrétan hónapok óta próbáljuk bili tréningezni a fiunkat. Ezzel mindössze 2-3 nap alatt sikerült rászoktatni a helyes bilizésre. Nekünk az akasztóval sikerült felrakni, mert a tapadókorongok nem tűntek egy életbiztosításnak.
  Hasznos?
  0 0
  Béka Bili - Bili tréning fiúknak photo review
  Száraz LiliIgazolt vásárló
  Ez a legaranyosabb kis dolog. Tökéletes magasság 2 éves fiam számára!
  Hasznos?
  0 0
  Bősz AlexandraIgazolt vásárló
  A fiamat nem nagyon érdekli a hagyományos bili. Össze-vissza szokott spriccelni. Szóval valamilyen megoldást kerestem, amikor szembe jött velem a Béka...More
  A fiamat nem nagyon érdekli a hagyományos bili. Össze-vissza szokott spriccelni. Szóval valamilyen megoldást kerestem, amikor szembe jött velem a Béka Bili facebook hirdetése. Rendeltem mind a 2 fürdőszobánkba és a fiam imádja. „Pisilnem kell béka bilivel” – ezt szokta mondani. Az elején volt pár baleset, de most már tökéletesen céloz a fiam. Rémálom volt a hagyományos bilitréning, de most már nem az!!
  Hasznos?
  0 0
Mondd el a véleményed
Az értékelésed hihetetlenül fontos számunkra, hiszen a vásárlói visszajelzések alapján fejlesztjük a termékeink. Ez teszi lehetővé, hogy a lehető legjobb termékeket biztosítsuk számodra.

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük