Kérdezz tőlünk bármit

Termékkel kapcsolatos

Mindenki tudja, hogy helytelen testtartás káros az egészségünknek. Manapság rengetegen végeznek ülő munkát, ami gerincferdüléshez, hát és nyaki fájdalomhoz vezethet.

Ha nem teszünk a helytelen testtartás ellen, akkor az további problémákhoz vezethet. Gyakori tünet a izomfáradtság, hátfájás, nehézlégzés és a koncentráció képesség romlása.

A görnyedt testtartással veszítesz a magasságodból és egészségtelennek látszódhatsz, ami befolyásolhatja a kisugárzásod. Ellenben a helyes testtartás magabiztosságot közvetít.

Szabadulj meg a kínzó hát és nyaki fájdalmaktól és legyen újra magabiztos kiállásod mindössze 3 hét alatt a Tito™ testtartás javítóval!

Ha helyesen viseljük a testtartás javítót, akkor nem. Ha becsípődik vagy túl szoros, akkor az azt jelenti, hogy sokat akarunk javítani azonnal. A fokozatosság itt is nagyon fontos. Lazítsa meg a pántokat a megfelelő kényelmességi szintig, és napról-napra szoktassa hozzá a testét a helyes testtartáshoz!

Igen! A terméket úgy alakítottuk meg, hogy a női és férfi test számára tökéletes legyen.

Igen! A Tito™ testtartás javító kialakítása során az egyik fő szempont volt, hogy tökéletesen illeszkedjen a testhez, ezáltal könnyen elrejthető a póló alatt. De a maximális kényelem és higiénia miatt javasoljuk, hogy viselj alatta trikót vagy pólót.

Szállítás és fizetés

Termékeinket akár 2 munkanapon belül megkaphatod, a GLS futárszolgálat általi házhoz szállítással. A csomagot kérheted a munkahelyedre vagy a lakásodra, munkanapon 8.00 és 17.00 óra között.

Külföldi rendelés esetén a szállítás 4-5 munkanapot vesz igénybe.

Sikertelen kézbesítés esetén e-mailes értesítés kerül kiküldésre. Az e-mailben megadott linken keresztül kérheted a kiszállítást egy új időpontban, egy másik címre pl.: a munkahelyedre vagy akár személyes csomagátvételt is az általad választott GLS CsomagPontban.

Ha nem kérsz semmilyen változtatást, akkor GLS két munkanapon belül ismét megkísérli a küldemény kézbesítését az eredeti címre.
(Ha nem látod a GLS levelét, akkor lehet, hogy spam vagy a promóciók mappában landolt.)

Készpénzes fizetés futárnak (utánvét): Rendelésed ellenértékét a kiszállítást végző futárnak is kifizetheted. 

Bankkártyás fizetés: Ingyenesen és regisztráció nélkül fizethetsz a bankkártyáddal.

990 Ft., viszont a szállítás Magyarországon 10.000 Ft. feletti rendelés esetén ingyenes!

Igen, a BekaBili.hu webáruházban lévő összes termékre 30 napos pénzvisszafizetési illetve csere garanciát vállalunk. Amennyiben valamilyen okból nem lennél elégedett a termékkel, küldj egy e-mailt a info@BekaBili.hu e-mail címre.

Kiemelt termékünk

  • -23%
  • Béka Bili – Bili tréning fiúknak

    4 980 Ft Tovább